Jag gillar att träffa människor, för det är ju via möten med andra som vi utvecklas och kreativa tankar uppstår. Hemsidesbild svartvitIMG_2318

Att skriva gör jag också gärna, så det kanske inte är så konstigt att jag arbetar med det jag gör. För med pennan i hand –  ja, jag vet, med fingrarna på tangentbordet ska det ju egentligen vara. Fast det är ju inte lika inspirerande att skriva – så jag kör med pennan, och härliga bokstäver. För det är häftigt med de där bokstäverna, att tämja dem och att få dem att forma sig så att folk verkligen förstår och blir intresserade av det jag skriver.

Men det är inte bara skrivandet som lockar, utan även att ta fram en tidning, en folder, ett alster och fånga uppdragsgivarnas önskemål på bästa sätt. Att samarbeta med andra och skapa något nytt. 

Jag är journalist, skribent,  redaktör och projektledare med presskort men har även varit reseledare, Blå Stjärna, radiopratare, turistguide, fotbollsledare, sportreporter, PR-konsult, säljare, arbetat med information och jobbat på krogen. Vem vet, jag kanske har serverat just dig om du var ute i Stockholms nattliv på slutet av 80-talet.

När jag inte jobbar så gillar jag att umgås med min förstående man (en sådan måste man ha som frilansare då man ibland blir sittandes med deadlines och långa dagar) och våra två sköna tonårsbarn (ibland i alla fall). Men även att umgås med vänner över en bit mat och ett gott glas vin, att resa och utforska lite lagom, med ryggsäck eller resväska går lika bra. Att åka skidor, segla med vår båt Karlsson, ta hand om hästen och gulla med katten är annat som jag gillar.

Du hittar mig i Stockholm där jag bor och har kontor i norra delarna, men jag är född innanför tullarna i vår vackra huvudstad. Jag arbetar huvudsakligen med kunder häromkring men tar mig gärna turer runt om i sköna Svedala. Skola har jag gått, både i Sverige och USA, men det var länge sedan. Bott i London har jag också haft förmånen att göra i några år. Sedan 1997 har jag haft eget företag och sedan 2004 är allt som rör text mitt huvudfokus.

Har du läst så här långt? Bra, då har jag i alla fall lyckats fånga din uppmärksamhet med mina bokstäver på denna sida…:)